Welkom » Prijzen ervaringen

Ervaringen bij TVGirlfriends:


♥ Make-up only. 1,5 uur 120 euro
♥ Complete Make-over met of zonder fotoshoot. 4 uur 300 euro

♥ Complete Make-over met of zonder fotoshoot *kinky versie. 350 euro

* gebruik van latex/lak/leerlook kleding
♥ Complete Make-over met fotoshoot buiten de deur. Zoals hierboven +50 euro
♥ Wandelen, drankje doen, de stad in. Vanaf 100 euro 2 uur
♥ Winkelen of tips voor winkelen, in de stad of online. 50 p/u
♥ Make-up workshop. 4 uur 250 euro

♥Personal shopping♥ Ik shop voor jou online

Onderaan *meer info over de inhoud van deze ervaringen !

♥ Personal coaching; persoonlijke gesprekken, hulp bij vrouwelijke gedragingen, lopen op hoge hakken, stemgebruik etc. 50 p/u minimaal 2 uur
♥ Counselling; Heb je behoefte aan dieper werk aan je innerlijke mens. Heb je last van onzekerheid, issues met zelf liefde & vertrouwen, angsten, depressie, relatie, slecht slapen, jezelf niet kunnen of willen zijn, weinig energie, boosheid, verdriet etc. Of wil je gewoon iemand om mee te praten? Ik heb een jarenlange reeks van trainingen onder mijn riem en daarnaast al bijna 10 jaar ervaring met dit werk. Ik kan je op diverse manieren begeleiden. Jou "pijn" kan verzacht worden en zelfs helemaal verdwijnen.

Een transformatie voor de innerlijke mens, is vaak net zo nodig als de uiterlijke mens. Zo groeien we en worden we heel, gelukkig en een betere versie van onszelf.

In overleg.

*Meer info:

De make-up sessie
Je neemt zelf kleding ea mee of je komt al gekleed, ik breng alleen je make-up op, in overleg met jou. Enkele voorbeelden zijn bijv. een smokey eye, Creased cut, avond make-up, dag make-up, drag make-up.
Als je een specifiek idee hebt zegt een foto soms meer dan 1000 woorden, neem dus gerust een foto mee of mail me deze vantevoren.

De make-over sessie
We zoeken samen een outfit uit waar jou hart sneller van gaat slaan. Ik heb simpel gezegd 3 stijlen beschikbaar in iedere maat:
Secretaresse/netjes, uitgaan, sexy.
Up to date, ik koop regelmatig nieuwe kleding, schoenen en pruiken in.
Je komt er sowieso sexy maar wel stijlvol uit te zien.
Je lichaam word (desgewenst) geshaped naar een zandloper figuur, kleding staat vaak beter met extra heupen en natuurlijk borsten. Ik heb “borstplaat” protheses maar ook losse protheses. Voor een smallere taille heb ik ook corsetten in alle maten. Panties en lingerie is ook inbegrepen.
Nu kan je de outfit aandoen en jezelf keuren in de spiegel, desgewenst kan je een aantal outfits proberen voor je er een kiest.
Per make-over doen we één outfit, je kan wel een extra outfit + fotoshoot boeken.
Je gaat dan de make-up in, ik ben zo 1,5 uur bezig en dan kan je jezelf bewonderen in de spiegel, van top tot teen een mooie vrouw !

De Kinky make-over sessie
Voor een extra spannende look in latex, lak, pvc, lingerie, catsuit, netjurkjes, corsetjes.
Ik heb een leuke collectie in bijna alle maten, latex jurkjes, rokjes, bustier, topjes in zwart en rood en wellicht binnenkort nog meer want ik blijf voor jullie shoppen. Daarnaast ook pvc jurkjes, broeken, corsetten, bh, slipjes en jarretels..
Catsuits, netstof jurkjes, aparte corsetjes, kortom er is meer dan genoeg om iedere keer een unieke look te creëren.
De werkwijze is net als hierboven bij de make-over beschreven staat.

Extra outfit+fotoshoot
Het is leuk om nog even door te gaan als je er toch zo mooi uitziet,
veel mensen kiezen bijv. voor een gewone en een kinky make-over op één dag. Zo haal je er het meeste uit !
Als we klaar zijn met de eerste fotoshoot en we hebben even tijd genomen om te relaxen en natuurlijk de hoognodige spiegel-kijk tijd, kunnen we verder gaan met de tweede look.
Vaak ben je nu wat relaxter met voor de camera staan en kan je er nog meer van genieten.

Buitenshoot
Wil je graag foto’s op lokatie? Dan is de buitenshoot iets voor jou.
Meestal ga ik met mijn dame een stukje wandelen door mijn rustige buurt, ik heb een parkje vlak achter mijn huis met uitzicht op water, daar maken we heel privé maar toch openbaar mooie fotoshoots. Soms komt er iemand voorbij die de hond uit laat, ik hoor dan vaak: “Je ziet er prachtig uit” of “mooi hoor dames!”
We kunnen uiteraard ook naar andere lokaties, overleg dit even per mail.

Extra uren verkleed plezier
Wil je graag een idee krijgen wat je leuk zou staan, dan is het fijn om wat extra tijd te hebben om dingen uit te proberen.
Het kan ook zijn dat je gewoon wil genieten, van het vrouw zijn, van je spiegelbeeld en lekker wil “tutten”. Dat kan, je mag alle kleding en pruiken en schoenen uitproberen. Ik help je hierbij en geef je de nodige tips.

Make-up Workshop 1 op 1
Wil je graag zelf leren om je make-up op te brengen? Dan is deze workshop voor jou! We werken 1 op 1, dus in alle privacy.
Je leert over het gebruik van sponsjes, kwastjes, foundation, primers, oogschaduw, eyeliner, kohlpotlood, lippenstift, blush etc.
Ik leg je stap voor stap uit wat we gaan doen, waarom we het doen en hoe we het doen. Ik doe voor op jou gezicht en jij doet de andere kant van je gezicht. Ik zal je corrigeren als je foutjes maakt, die erbij horen natuurlijk. Het is zelfs erg leerzaam om die foutjes te corrigeren.
Je krijgt foto’s van de doorlopen stapjes, en tips/adressen van websites/winkels waar je de make-up het beste kan kopen.
Als we klaar zijn “smink” ik je weer af of je kan mooi opgemaakt nog ergens heen.

Winkelen/Uitgaan
Samen gaan winkelen of een drankje doen, een combinatie is natuurlijk het leukste. Ik heb een minimum van 2 uur ingesteld omdat je dat wel nodig hebt. Ik ga alleen met dames winkelen die door mij hun make-up laten doen vantevoren, zelf al kleding hebben die netjes genoeg is om in te gaan winkelen. Eventueel kan je ook iets bij mij huren.
Je mag ook als man mee gaan winkelen maar dat is minder leuk.
Uitgaan zit er momenteel niet in, maar als het weer mag ga ik graag een drankje met je doen. De avond stopt voor mij om 22 uur.

Personal Shopping

Ik ga voor jou persoonlijk winkelen, dit doe ik online zodat ik kan retouneren wat we niet gebruiken voor de make-over, uiteraard mag je ook alles houden als het je goed bevalt.
Jou droom outfit die ik voor jou winkel, neem je na de make-over ook mee naar huis.
Je hebt altijd de keuze uit minimaal twee opties, deze schiet je zelf voor, na overleg.

Je kan kiezen voor diverse prijs klasses.
Je kan kiezen voor een complete look of van top tot teen, alleen het jurkje, compleet met padding, borstplaten, pruik; alles erop en eraan.

Jij bepaalt de prijsklasse en de stijl. Natuurlijk help ik je graag op weg.
Mijn tarief bepaal ik op basis van de tijd die ik kwijt zal zijn en word vooruit gecommuniceerd.

Ik hoor graag van jou en ga mijn best doen je een fantastische outfit te bezorgen! ♥

Release the woman inside

with TVGirlfriends