Welkom » Man naar vrouw transformatie

Wie, Wat, Waar?

Eerst wat over mij:

Ik ben een make-up artist en verkleed enthousiast en fotografe. Geboren en getogen vrouw uit Amsterdam.

Ik werk vanuit m'n eigen huiskamer, gezellig en discreet. Ik ben creatief, vrolijk, spiritueel maar totally down to earth, een stier die van mooie dingen en genieten houdt.

Een gevoelsmens die je goed aanvoelt en gerust stelt, een luisterend oor maar ook iemand die haar mening deelt en adviezen geeft

Via vrienden en dan vooral mijn ex ben ik beland bij travestie. Ik vond het fascinerend om de transformatie van mijn toemalige vriend te zien en ben me erin gaan verdiepen. Ik vond het zo leuk dat ik me gespecialiseerd heb in man naar vrouw transformaties en ben daarom TVGirlfriends begonnen. Ik heb er een leuke ruimte in mijn huis voor gecreeërd waarin ik met veel plezier de dames "omtover".
Ik heb er nog steeds veel plezier in en ik hoop nog veel mensen verder te mogen helpen in de wereld van travestie ea.

 

Wat ?

Er is vanalles nodig om een transformatie te laten slagen en van top tot teen een vrouwelijke look te creeëren ! Daarom heb ik over de jaren een prachtige collectie samengesteld.

Hieronder kan je daar het een en ander over lezen.
Natuurlijk word er altijd nog aangevuld en soms verkoop ik ook wat iemand aanhad omdat ze er verliefd op zijn.. de basis is wel dat er altijd genoeg is voor iedereen om te experimenteren met looks.

Ik heb alles in huis voor een geslaagde totale make-over van man naar vrouw. 

Er is keuze aan schoenen, kleding zoals jurkjes, rokjes, blouses, topjes, accessoires, lingerie, hoge hakken in maat 41 tot 46, de kleding voor maatje s tot 6XL. Ik heb vele mooie pruiken in allerlei stijlen en kleuren.

Er zijn borsten en borstplaten (deze geven een levensecht decolleté zoals je in het fotoboek kan zien. Ik heb deze in cup A t/m F. Ik heb ook prachtige siliconen heupen, speciaal gemaakt voor een zeer natuurlijke maar volle heupvorm, corsetten voor een mooie taille en panties voor mooie gladde benen. En nog veel meer ! 

Qua make-up heb ik natuurlijk alles in huis, ik stem in overleg met jou de make-up af maar vaak word mij hierin de vrije hand gegeven. Ik hou van een mooie glamour make-up, dit kan heel naturel of juist lekker donker aangezet of met mooi fel kleurtje en glitter. Verder zijn de valse wimpers en nagellak en/of valse nagels ook gewoon inbegrepen in de prijs.

Qua kleding heb ik allerlei stijlen, voornamelijk jurkjes met een sexy/chic/uitgaans look, little black dress, blousjes en rokjes, lingerie, maar ook aan de kinky mens is gedacht, ik heb een prachtige collectie kinky kleding waar nog regelmatig aan toegevoegd word. Denk aan lak kleding, corsetten, een variatie van latex jurkjes in zwart, roze en rood, topjes, en rokjes, nepleer/PU en kanten setjes en natuurlijk mooie catsuits van netstof of pantystof. Kortom veel leuke dingen om mee te combineren zodat we iets vinden waar jij je heerlijk in voelt en fantastisch in uitziet ! 

Waar ?

Ik heb een gezellig huis in Amsterdam in de buurt van station Sloterdijk.
Ik werk vanuit mijn eigen huiskamer, de helft van de lange kamer is ingericht ten behoeve van TVGirlfriends, hier staat de kaptafel, de kasten met kleding, schoenen, make-up, pruiken en een kledingrek en wat spiegels. De foto’s worden door de hele kamer gemaakt of tegen een witte muur. Ik heb geen aparte studio, je bent dus echt op een discreet adres. Er zijn nooit andere mensen bij, tenzij je zelf een vriend of vriendin mee wil nemen. Dit geef je natuurlijk wel even aan in onze mailwisseling.

Het adres geef ik na het maken van de afspraak. 

Ik woon daar met mijn vijf katten en een Chihuahua. (hij blaft niet, is een rustig beestje, katten zijn meestal buiten aan het katten)
Als jij graag een sigaretje rookt mag je in de tuin roken tussendoor, ik heb zelf lange tijd gerookt dus ik snap helemaal dat je daar even behoefte aan hebt.

Je kan hier voor de deur parkeren en nog gratis ook, wel met blauwe zone.

Het is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.