Home » Hoe het werkt

Hoe gaat dat een afspraak ?

Na het invullen van het afspraakformulier bespreken we je wensen en maken we een afspraak voor je transformatie. 

Je mag me ook direct mailen op: Simone@tvgirlfriends.nl

Ik stel aan de hand van een vragenlijstje en nav jou mailtje vast wat je ongeveer zou willen ervaren.  Ik doe meer dan alleen make-overs en fotoshoots ! 

Het kan zijn dat je nog niet precies weet wat je wil en gewoon een keer wil proberen, je kan gewoon wat hulp willen en veel vragen hebben, je kan voor een bepaalde look willen gaan, een keer iets anders uitproberen dan wat je normaal draagt, advies bij winkelen of bijvoorbeeld een één op één make-up workshop willen doen zodat je zelf aan de slag kan met je make-up. 
Ik stel op basis van jou vragen en wensen een flexibele dag samen. Niks staat volledig vast, als je voor een galajurk komt en je besluit op de dag zelf dat je eigenlijk liever een lingerie outfit wil doen, dan kan dat gewoon ! 

Een gemiddeld bezoek bij mij ziet er zo uit:

Eerst een kennismaking met een drankje, meestal een kopje koffie of thee. De ergste zenuwen smelten nu weg, de opwinding van het uitzoeken van kleding kan beginnen, we gaan samen kijken wat het beste bij je past. Ik heb van alles wat en genoeg te combineren, ik heb voor iedereen een persoonlijk advies.

Je mag je nu om gaan kleden, ik geef je daar alles voor wat nodig is en help natuurlijk met tips en truuks, hoe trek je nou het beste een panty aan ? 9 vd 10 keer is dit toch niet helemaal duidelijk… Zit alles goed ? Dan gaan we met de make-up beginnen !

Je zit ongeveer 1,5 uur in de make-up stoel, ik ga je in overleg mooi opmaken, dit kan heel naturel, donker en sexy, lekker kleurig, noem maar op. Je kan mij ook laten kiezen wat ik het beste vind passen bij jou en jou kledingkeuze. Ik hou van een mooie glamour make-up en stem het af op jou gezicht.

Maak je geen zorgen als je van jezelf vind dat je een mannelijk gezicht hebt, het lukt me altijd ! 

Qua kleding heb ik enorm veel keuze, ik heb vooral veel in het type uitgaanskleding, spannende kinky looks waaronder lak, latex en lace, zeer veel galakleding en natuurlijk ook gewoon netjes. De bijpassende schoenen, kousen, panties, accessoires, borst en bil protheses, mooie lace-front pruiken... Overal is aan gedacht, je hoeft dus niks mee te nemen.  Je mag wel wat meenemen als je zelf iets hebt waar je graag in op de foto wil, we kunnen ook combineren wat we hebben. 

~

Nadat je omgetoverd bent kan je jezelf in de spiegel bewonderen. Wow ! Ben ik dat ?

Je nieuwe spiegelbeeld …

 

 

 

 

 

Een mooi moment om van te genieten. 

De fotoshoot

We kunnen nu een fotoserie maken, dat kan zowel binnen als buiten.. Fotoshoot is niet verplicht bij een make-over !

Ik help je met poseren zodat je mooi vrouwelijk op de foto komt te staan. Ik heb hier veel ervaring mee en laat zelfs het meest zenuwachtige model heerlijk ontspannen op de foto staan ! Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken, ik haal het mooiste in jou naar boven.

Je komt als het goed is zeer ontspannen uit de make-up stoel en bij het zien van het resultaat, ik heb al heel wat kippenvel en traanoogjes gezien... en daarbij de uitroepen " Ben ik dat echt ? " ...  Wow, ik wist niet dat ik er zo vrouwelijk uit kon zien!" ..

We kunnen naar wens meerdere fotoseries  met verschillende kleding doen.

Fotoshoot is natuurlijk niet verplicht, voor ieder wat wils.

De tijd die je normaal aan de fotoshoot zou besteden kunnen we ook steken in wat andere looks proberen bijvoorbeeld.

Andere mogelijkheden :

De stad in,winkelen, drankje doen, feestje, dat kan ook !

Daarnaast is het mogelijk om te gaan winkelen (online of in de stad of een andere stad) of als meiden onder elkaar ergens iets te gaan drinken; genoeg leuke plekken in Amsterdam!

Ik weet de beste winkels waar je als tgirl heerlijk kan shoppen, beetje privacy is altijd fijn, de wat grotere maten kunnen ook moeilijk te vinden zijn, maar ik weet waar we dan moeten zijn. Hetzelfde geldt voor kinky kleding.

We kunnen natuurlijk ook gewoon de Kalverstraat in en de Bijenkorf bijvoorbeeld. Je bent in principe overal welkom in Amsterdam ! Mensen zien het vaak niet eens, vrijheid blijheid.
Soms ga ik ook mee naar een feestje, dit na een gewone afspraak zodat we niet als vreemden het nachtleven in gaan.

Tot slot....

Na de fotosessie(s) kunnen we samen enkele foto's bekijken en ga ik je weer afschminken zodat je weer zonder spoortje naar huis kan. Desgewenst mag je ook als vrouw weer weggaan natuurlijk.

Je krijgt minimaal 10 foto's per serie (digitaal).  Deze stuur ik je via een upload, je krijgt hiervan een link waar je ze zelf kan downloaden. Vind je dit moeilijk, laat het me even weten aub.

Heel vaak zijn het meer dan 10 geweldige foto's, die krijg je er GRATIS bij, ik reken niet extra voor foto's !

NU kan je gaan nagenieten !

Of beginnen met de voorpret als je nog een afspraak moet maken natuurlijk ;)

 

Dit zijn de galajurken in vogelvlucht ;)