Home » Hoe het werkt

Hoe gaat dat een afspraak ?

Na het invullen van het afspraakformulier bespreken we je wensen en maken we een afspraak voor je transformatie. 

Je mag me ook direct mailen op: Simone@tvgirlfriends.nl

Ik stel aan de hand van een vragenlijstje en nav jou mailtje vast wat je ongeveer zou willen ervaren.  Ik doe meer dan alleen make-overs en fotoshoots, bv winkelen en naar buiten voor een wandeling of wat drinken in de stad.
Ik stel op basis van jou vragen en wensen een flexibele dag samen. Niks staat volledig vast, als je voor een galajurk komt en je besluit op de dag zelf dat je eigenlijk liever een lingerie outfit wil doen, dan kan dat gewoon ! 
Het kan zijn dat je nog niet precies weet wat je wil en gewoon een keer wil proberen, je kan gewoon wat hulp willen en veel vragen hebben, je kan voor een bepaalde look willen gaan, een keer iets anders uitproberen dan wat je normaal draagt, advies bij winkelen of bijvoorbeeld een één op één make-up workshop willen doen zodat je zelf aan de slag kan met je make-up. 

Een gemiddeld bezoek bij mij ziet er zo uit:

Eerst een kennismaking met een drankje, meestal een kopje koffie of thee. De ergste zenuwen smelten nu weg, de opwinding van het uitzoeken van kleding kan beginnen.

We gaan samen kijken wat het beste bij je past. Ik heb van alles wat en genoeg te combineren, ik heb voor iedereen een persoonlijk advies.

Je mag je nu om gaan kleden, ik geef je daar alles voor wat nodig is en help natuurlijk met tips en truuks, hoe trek je nou het beste een panty aan ?

Zit alles goed ? Dan gaan we met de make-up beginnen !

 

Je zit ongeveer 1,5 uur in de make-up stoel, ik ga je in overleg mooi opmaken, dit kan heel naturel, donker en sexy, lekker kleurig, noem maar op. Je kan mij ook laten kiezen wat ik het beste vind passen bij jou en jou kledingkeuze. Ik hou van een mooie glamour make-up en stem het af op jou gezicht.

Maak je geen zorgen als je van jezelf vind dat je een mannelijk gezicht hebt, het lukt me altijd ! 

Qua kleding heb ik enorm veel keuze, ik heb vooral veel in het type uitgaanskleding, spannende kinky looks waaronder lak, latex en lace, zeer veel galakleding maar natuurlijk ook gewoon netjes.

De bijpassende schoenen, kousen, panties, accessoires, borst en bil protheses, mooie lace-front pruiken... Overal is aan gedacht, je hoeft dus niks mee te nemen.  Je mag wel wat meenemen als je zelf iets hebt waar je graag in op de foto wil, we kunnen ook combineren wat we hebben.

Alles is inbegrepen in de prijs. 

 

Nadat je omgetoverd bent kan je jezelf in de spiegel bewonderen. Wow ! Ben ik dat ?

Je nieuwe spiegelbeeld …

 

 

 

 

 

Een mooi moment om van te genieten. 

Dit zijn de galajurken in vogelvlucht ;)