Fotoshoot

De fotoshoot

We kunnen nu een fotoserie maken, dat kan zowel binnen als buiten.. Een fotoshoot is niet verplicht bij een make-over maar wel zo leuk om te doen.

Ik help je met poseren zodat je mooi vrouwelijk op de foto komt te staan. Ik heb hier veel ervaring mee en laat zelfs het meest zenuwachtige model heerlijk ontspannen op de foto staan ! Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken, ik haal het mooiste in jou naar boven. Ik heb al honderden mensen begeleid in dit proces.

 

 

 

 

Je komt als het goed is zeer ontspannen uit de make-up stoel en bij het zien van het resultaat, sta je versteld.  Ik heb al heel wat kippenvel en traanoogjes gezien... en daarbij de uitroepen " Ben ik dat echt ? " ...  Wow, ik wist niet dat ik er zo vrouwelijk uit kon zien!" .. Dit helpt natuurlijk ook mee om ontspannend te beginnen met de fotoshoot.

We kunnen naar wens meerdere fotoseries  met verschillende kleding doen.

Voor ieder wat wils.

De tijd die je normaal aan de fotoshoot zou besteden kunnen we ook steken in wat andere looks proberen bijvoorbeeld.

Tot slot....

Na de fotosessie(s) kunnen we samen enkele foto's bekijken en ga ik je weer afschminken zodat je weer zonder spoortje naar huis kan. Desgewenst mag je ook als vrouw weer weggaan natuurlijk.

Je krijgt zo'n 15 - 25 foto's per serie (digitaal).  Deze stuur ik je via een upload, je krijgt hiervan een link waar je ze zelf kan downloaden. Vind je dit moeilijk, laat het me even weten aub.

Hebben we meer dan 25 geweldige foto's, die krijg je er GRATIS bij, ik reken niet extra voor foto's !

Hier kan je nog lang van nagenieten !

En nu beginnen met de voorpret als je nog een afspraak moet maken natuurlijk ;)

Andere mogelijkheden :

De stad in,winkelen, drankje doen, feestje, dat kan ook !

Daarnaast is het mogelijk om te gaan winkelen (online of in de stad of een andere stad) of als meiden onder elkaar ergens iets te gaan drinken; genoeg leuke plekken in Amsterdam!

Ik weet de beste winkels waar je als tgirl heerlijk kan shoppen, beetje privacy is altijd fijn, de wat grotere maten kunnen ook moeilijk te vinden zijn, maar ik weet waar we dan moeten zijn. Hetzelfde geldt voor kinky kleding.

We kunnen natuurlijk ook gewoon de Kalverstraat in en de Bijenkorf bijvoorbeeld. Je bent in principe overal welkom in Amsterdam ! Mensen zien het vaak niet eens, vrijheid blijheid.
Soms ga ik ook mee naar een feestje, dit na een gewone afspraak zodat we niet als vreemden het nachtleven in gaan.